Εισαγωγή

Η Πολιτική Απορρήτου έχει σκοπό να σας βοηθήσει να κατανοήσετε για ποιόν λόγο συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και πώς τα χρησιμοποιούμε. Ελπίζουμε ότι όλοι θα αφιερώσετε χρόνο να τη διαβάσετε προσεκτικά.

Ποιοι είμαστε

Το δικηγορικό γραφείο του Κωνσταντίνου Δαρίβα παρέχει νομικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις και ιδιώτες. Έχει την έδρα του στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Σταδίου 61 πλησίον της πλατείας Ομονοίας.

Τι προσωπικές πληροφορίες συλλέγουμε και για ποιον λόγο

Φόρμες επικοινωνίας

Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία συλλέγουμε είναι τα εξής: Όνοματεπώνυμο, Τηλέφωνο και Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται για την επικοινωνία και ενημέρωση για θέματα που αφορούν νομικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες, όπως επίσης και να απαντούμε στα ερωτήματα των χρηστών της σελίδας μας.

Cookies

Συλλέγουμε τα απαραίτητα και μη- απαραίτητα cookies. Τα απαραίτητα για λόγους σωστής λειτουργίας και ασφάλειας του ιστότοπου. Τα μη-απαραίτητα για να διεξάγουμε αναλύσεις δεδομένων αναφορικά με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας για στατιστικούς λόγους και μελέτης ενδεχομένων βελτίωσης του ιστότοπου μας και για λόγους διαφήμισης και στοχευμένων ενεργειών.

Τα δικαιώματα σας πάνω στα προσωπικά σας δεδομένα

Μπορείτε, ανά πάσα στιγμή να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα που έχετε υποβάλλει μέσω φόρμας στον ιστότοπό μας στέλνοντας μας ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση info@διαζυγιο.gr.